Geweldige avond voor Dries Mertens: na knappe goal, ziet hij hoe Ciro (1) de fans van Galatasaray al aanvuurt

Pas op 26 maart wordt hij twee jaar, maar nu al stapt Ciro Mertens in de voetsporen van papa Dries. Als volksmenner dan toch: na de zege tegen Basaksehir, match waarin Mertens goed was voor de erg knappe 2-0, stapte hij als een volleerde publiekslieveling op de Turkse spionkop af. 

Meer krantenkoppen in België

“Camille of Sabrina Carpenter?” Fans spotten opvallende gelijkenissen tussen hun videoclips

“Nu weten we waar Camille haar inspiratie vandaan haalt.” Momenteel is er op TikTok veel te doen rond Camilles videoclip van ‘Oeh La La La’. De clip vertoont volgens sommigen namelijk enkele gelijkenissen met de muziekvideo van ‘Espresso’, een nummer van de Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter. Zo komen in beide clips een paar keer dezelfde dansbewegingen voor.

Lees meer »

Rode Duivels spelen thuisduel tegen Israël in het buitenland

De Rode Duivels zullen hun openingswedstrijd in de nieuwe Nations League op 6 september in het buitenland afwerken. Mogelijk wordt de partij tegen Israël gespeeld in de Hongaarse hoofdstad Boedapest, maar bevestiging is er nog niet. Dat vertelde de Belgische voetbalbond (KBVB) dinsdag in een reactie aan Belga.

Lees meer »