Van “I shot the sheriff” tot “No woman, no cry”: Reggae-icoon Aston Barrett (77) overleden, vooral bekend als bassist van Bob Marley & The Wailers  

Aston Barrett, de bassist van reggae-legende Bob Marley & The Wailers, is overleden. Hij wordt gezien als een van de belangrijkste bassisten aller tijden, die mee het geluid van de reggae bepaald heeft. Een opmerkelijk detail: zijn bijnaam was "Family Man", niet alleen omdat hij de leider was van The Wailers, ook omdat hij meer dan 50 kinderen zou hebben. Hij werd 77. 

Meer krantenkoppen in België

Drie ongevallen op E17 ter hoogte van Deerlijk zorgen voor moeilijke spits, rijbaan intussen weer vrij voor verkeer

Het was aanschuiven geblazen op de E17 richting Kortrijk, ter hoogte van Deerlijk. Daar zijn donderdagmorgen in de spits drie verschillende ongevallen gebeurd, waarbij telkens meerdere voertuigen betrokken waren. Door het ongeval was de linkerrijstrook een tijd versperd, maar intussen is de rijbaan weer volledig vrij voor het verkeer. Dat meldt Vlaams Verkeerscentrum op ‘X’.
The post Drie ongevallen

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Nieuwe beelden halen uitleg van Rusland over getroffen kinderziekenhuis onderuit: “Dit lijkt opzettelijke aanval”

Rusland heeft maandag “een massale raketaanval” op Oekraïne gelanceerd op klaarlichte dag. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky rept over meer dan veertig raketten van verschillende types die werden afgevuurd op steden als Kiev, Dnipro, Kryvyi Rih, Sloviansk en Kramatorsk. In hoofdstad Kiev werden naast flatgebouwen ook een kinderziekenhuis en nog een ander medisch centrum getroffen. Er is volgens Oekraïne sprake

Lees meer »

Grandioze uitzichten beleven vanop unieke locaties

Heb jij al de Warandetoren in Middelkerke, de Sint-Maartenskerk in Kortrijk of het Klankpanorama in Dranouter bezocht? Dankzij het project Horizon 2025 van de provincie West-Vlaanderen en Westtoer openden de voorbije jaren overal in de provincie uitkijkpunten.
The post Grandioze uitzichten beleven vanop unieke locaties appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw (77) overleden na aanrijding in Oostende

Bij een verkeersongeval is donderdagochtend in Oostende een 77-jarige vrouw om het leven gekomen. Dat bevestigt de lokale politiezone Oostende. Het slachtoffer werd aangereden door een wagen die een oprit verliet.
The post Vrouw (77) overleden na aanrijding in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw code geel voor onweer

De schade van het onweer van dinsdag is nog niet allemaal hersteld of daar is het volgende al. Komende nacht geldt overal, behalve in Oost- en West-Vlaanderen, code geel en dat blijft zo tot vrijdagmiddag.

Lees meer »

Pauline Slangen en Gibson Brothers op 44ste Volksfeesten in Kooigem

Op zaterdag 13 juli vindt de 44ste editie van Volksfeesten Kooigem plaats op Kooigemplaats. “Dit belooft een spetterend muzikaal evenement te worden met een schitterende line-up van artiesten uit diverse genres”, zegt voorzitter Jean-Pierre Duprez.
The post Pauline Slangen en Gibson Brothers op 44ste Volksfeesten in Kooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »