“Deze sport is veel leuker dan voetbal”: Eden Hazard ontmoet befaamde ballenjongen tijdens partijtje golf (dat hij knap wint)

“Mijn moeder had tranen in haar ogen”, vertelt Eden Hazard. “Je hebt een jonge kerel geschopt.” Hazard pakte in zijn carrière slechts één rode kaart, maar het was er wel eentje die zal blijven hangen. In 2013 werd de ex-Rode Duivel in het shirt van Chelsea van het veld gestuurd nadat hij een treiterende ballenjongen aantrapte om hem de bal te ontfutselen. De toen 17-jarige jongeman in kwestie is nu 28 en multimiljonair. Elf jaar na de feiten blikken Morgan en Hazard terug op de tumultueuze fase tijdens een partijtje golf: “Nu mag je eindelijk de waarheid verkondigen.” 

Meer krantenkoppen in België

Voor 8560 met een nieuw lokaal project naar de kiezer in Wevelgem: “Er is nood aan een onafhankelijke lijst”

Eerder onverwacht is er met Voor 8560 een nieuwe lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober in Wevelgem. “We gaan in de eerste plaats voor Wevelgem, Gullegem en Moorsele, dit staat helemaal los van de Vlaamse en nationale politiek”, zegt Benoit Verstraete. “Daarom bundelen we de krachten en introduceren we het nieuw lokaal project. Er is nood aan een onafhankelijke lijst

Lees meer »

Deze sculpturen in Knokke-Heist kan je letterlijk ruiken

Kunst met een geurtje aan? Dat vind je deze zomer in Knokke-Heist. En dat mag je best letterlijk nemen, want de passanten kunnen effectief ruiken aan de sculpturen van Peter De Cupere, die op enkele iconische locaties werden neergezet.
The post Deze sculpturen in Knokke-Heist kan je letterlijk ruiken appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Van een nieuwe Europese strategie voor China tot de beste appeltaarten. Studeer dat maar eens in”

Heeft Hilde Vautmans Europese medewerkers ingezet voor Sint-Truiden? Het antwoord is – volgens onze inschatting – ja. Of dat onterecht is, is moeilijker te beantwoorden. De federale politie mag dat nu uitzoeken op vraag van het Europees Openbaar Ministerie. Geen makkelijke taak, misschien zelfs een onmogelijke. De scheidingslijn is niet altijd even helder en voor interpretatie vatbaar. Vautmans gaat er

Lees meer »

De must-reads van het weekend

01:34 Hoe lang houdt Joe Biden nog vol? Na een week waarin de kritiek op de soms verwarde Amerikaanse president maar niet ging liggen, stellen we de vraag in zijn thuisbasis Wilmington (Delaware).

Lees meer »

Auto raakt twee gevels en gedrogeerde bestuurder ramt drie bomen: politie moet tussenbeide komen voor twee ongevallen in Ichtegem

De politie Kouter moest afgelopen weekend driemaal tussenbeide in Ichtegem voor interventies, waarbij het twee keer om een verkeersongeval ging. Bij beide ongevallen was de bestuurder onder invloed van alcohol en/of drugs en werd het rijbewijs voor 15 dagen ingehouden.
The post Auto raakt twee gevels en gedrogeerde bestuurder ramt drie bomen: politie moet tussenbeide komen voor twee ongevallen

Lees meer »

Corona-experts over de stijgende cijfers: “We zagen de zomeruitbraak een maand geleden al aankomen”

Eén op de vijf coronatesten is positief, tonen de nieuwste cijfers van Sciensano. Is dat alarmerend? Blijft corona ook de rest van de zomer circuleren? En komt er weer een vaccin in het najaar? Deze vragen doen ons midden de grote vakantie terugkeren naar de corona-experts. “Vorig jaar geloofden we dat de zomeruitbraken niet meer zouden terugkeren. Dat was fout”,

Lees meer »

Onze chef wielrennen ziet hoe Remco Evenepoel zich heruitvindt: “Kwestie van zelfkennis en respect voor zijn tegenstanders”

“Remco Evenepoel zet een stap achteruit, maar zet tegelijk een stap dichter naar het podium”, blikt onze chef wielrennen Marc Ghyselinck terug op de veertiende etappe in de Tour de France. “Op Pla d’Adet moest hij zijn hard bevochten tweede plaats aan Jonas Vingegaard laten. Het goede nieuws: Evenepoel mikt niet langer op een plek in de top-vijf, maar gaat

Lees meer »

Inbrekers stelen tot 15.000 euro aan werkmateriaal uit loods in Tielt: “Ik vrees dat het meeste van de buit al in het buitenland zit”

Onbekende inbrekers gingen afgelopen nacht aan de haal met een grote hoeveelheid werkmateriaal uit de opslagplaats van Grondwerken Voet langs de Kanegemstraat in Tielt. Medezaakvoerder Kris Voet schat de schade op 10.000 tot 15.000 euro. “Hoe kan dit nu?”, reageert Kris.
The post Inbrekers stelen tot 15.000 euro aan werkmateriaal uit loods in Tielt: “Ik vrees dat het meeste

Lees meer »

“Niet vandaag, Deep State!”: aanslag op Trump doet complottheorieën massaal aanzwengelen

“Mensen proberen feiten te verdraaien om hun verschillende agenda’s te dienen”, zegt Megan Squire, een Amerikaanse data-analiste. Zaterdagavond scheerde de kogel maar rakelings langs Trump zijn oor of sociale media ontplofte meteen met wilde speculaties en beschuldigingen over de dader achter de aanslag. Een overzicht van enkele absurde complottheorieën die de ronde doen op verschillende platformen.

Lees meer »

Tweelingzussen runnen Momselle

Tweelingzussen Evelien en Elien Gilles runnen aan de Baron Ruzettelaan Momselle. In de speciaalzaak voor moeder en kind bieden ze ook kine, massages en een babyspa aan. “We kiezen voor duurzame en ethisch verantwoorde producten.”
The post Tweelingzussen runnen Momselle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geldschieters Democratische Partij bevriezen 80 miljoen euro zolang Joe Biden presidentskandidaat blijft: “Aanzienlijke wurggreep”

Enkele grote geldschieters van de Democratische Partij hebben ruim 80 miljoen euro aan donaties bevroren zolang Joe Biden presidentskandidaat blijft. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Daarmee groeit de druk op president Biden om uit de race te stappen. "Hij wil wel volhouden, maar het lijkt een gevecht tegen het onwinbare", zegt VS-correspondent Björn Soenens.

Lees meer »

KIJK. Man bedreigt toeristen met gasbrander in San Francisco, tot twee nudisten tussenbeide komen

Op klaarlichte dag bedreigt Zero Triball (38) voorbijgangers en bewoners in Castro, een wijk in het Amerikaanse San Francisco. Wanneer Triball dreigt uit te halen met een gasbrander naar een man, komen Pete Sferra en Lloyd Fishback tussenbeide. Opvallend: beide mannen dragen geen kleren. Een winkelier in de buurt kan het hele voorval filmen. “Ik haat het dat toeristen dit

Lees meer »