Manchester United plukt nieuwe CEO weg bij stadsrivaal Manchester City

19:10 Omar Berrada, het hoofd voetbalzaken bij Manchester City, wordt de nieuwe CEO van het het rivaliserende Manchester United. 

Meer krantenkoppen in België

Melania maakt zeldzame verschijning na speech van echtgenoot Donald Trump

Volledig in het rood gekleed, wandelde Melania Trump het podium op tijdens de Republikeinse Nationale Conventie in Milwaukee. Dat deed ze op klassieke muziek, een serieus contrast met de countrymuziek en rockballads die al heel de week te horen zijn. Een opvallende verschijning want al sinds 2016 – toen haar man president werd – houdt ze zich meer op de

Lees meer »

Schutter Trump zocht foto’s van Biden en Britse royal op en kondigde aanslag op voorhand aan: “13 juli wordt mijn première”

Thomas Matthew Crooks zocht voor de schietpartij waarbij hij Donald Trump (78) zaterdag in zijn oor schoot foto’s van de oud-president, huidig president Joe Biden en een lid van het Britse koningshuis op. Dat melden verschillende mediabronnen. Op een gameplatform kondigde de 20-jarige schutter zijn plan bovendien al van tevoren aan. “13 juli wordt mijn première”, schreef Crooks.

Lees meer »

Ieperling Marvin Odent mag naar de Paralympische Spelen

Marvin Odent (41) uit Hollebeke is door het Belgian Paralympic Committee geselecteerd voor de Paralympische Spelen, van 28 augustus tot en met 8 september in Parijs. De Ieperling doet aan handbiken en is lid van de club Spirit Of Handcycling uit De Panne.
The post Ieperling Marvin Odent mag naar de Paralympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geweer dat mancave moet opleuken zorgt voor commotie op rommelmarkt in Houthulst

Op de lokale rommelmarkt in het West-Vlaamse Houthulst ontstond zondagochtend behoorlijk wat commotie. Passanten en buurtbewoners hadden een man zien rondlopen met een lang geweer in de hand en verwittigden de politie. Die kwam massaal ter plaatse. Gelukkig bleek het incident eerder onschuldig te zijn.
The post Geweer dat mancave moet opleuken zorgt voor commotie op rommelmarkt in Houthulst

Lees meer »

“Camille of Sabrina Carpenter?” Fans spotten opvallende gelijkenissen tussen hun videoclips

“Nu weten we waar Camille haar inspiratie vandaan haalt.” Momenteel is er op TikTok veel te doen rond Camilles videoclip van ‘Oeh La La La’. De clip vertoont volgens sommigen namelijk enkele gelijkenissen met de muziekvideo van ‘Espresso’, een nummer van de Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter. Zo komen in beide clips een paar keer dezelfde dansbewegingen voor.

Lees meer »

“Overal meisjes en iedereen was de hele tijd onder invloed”: het turbulente verhaal van Fleetwood Mac

Stevie Nicks (76), de iconische frontvrouw van Fleetwood Mac, annuleert haar enige solo-optreden in ons land. Jammer, want samen met haar compagnons heeft ze geschiedenis geschreven. En dan hebben we het niet alleen over hun vele hits, maar ook over de talrijke intriges en het drugsgebruik. Duik mee in het verhaal van de rockband die z’n cocaïnedealer op de platenhoes

Lees meer »

Zelf bloemen plukken bij ‘Poppies Plukgeluk’ in Oostvleteren: “Ik wil gerust helpen bij het maken van een boeket”

Onlangs werd een splinternieuwe bloemenpluktuin geopend in de Spaarwegel, een klein zijstraatje van de N8, rechtover oc de Sceure. ‘Poppies Plukgeluk’ is een kleinschalige bloemenboerderij waar op het ritme van de seizoenen duurzaam geteelde snijbloemen gekweekt worden.
The post Zelf bloemen plukken bij ‘Poppies Plukgeluk’ in Oostvleteren: “Ik wil gerust helpen bij het maken van een boeket” appeared first

Lees meer »

Dit is wat we nu weten over de moordpoging op Donald Trump

Tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump opende zaterdag een onbekende het vuur vanaf het dak van een gebouw rechts van de plaats waar Trump op dat moment een toespraak gaf. De ex-president is lichtgewond, de schutter en een toeschouwer zijn overleden.

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »

Nieuwe Vlaamse school op Bierenbergsite in Sint-Genesius-Rode: “We geven het terug aan de Vlaamse gemeenschap”

Er komt een nieuwe school van het Gemeenschapsonderwijs op de Bierenbergsite in Sint-Genesius-Rode. Al 20 jaar staan daar gebouwen van de VUB en ULB leeg. Vroeger was het de campus biotechnologie en chemie. Minister van onderwijs Ben Weyts geeft nu 4 miljoen euro steun om het terrein aan te kopen. "We willen de Vlaamse aanwezigheid in de faciliteitengemeente versterken, de

Lees meer »