CHECK – Neen, Colruyt betaalde niet “slechts 0,27 procent belastingen”, zoals PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw beweert

Colruyt Group heeft slechts 0,27 procent belastingen betaald op een winst van ruim 1,8 miljard euro: dat verklaarde PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw op de nieuwjaarsreceptie van zijn partij. Experts zijn duidelijk: de cijfers mogen niet op die manier worden geïnterpreteerd. 

Meer krantenkoppen in België

Vizier van Julie Vanloo staat niet op scherp op bezoek bij Minnesota

Julie Vanloo heeft in de WNBA met haar team Washington Mystics een 74-67-nederlaag geleden op bezoek bij Minnesota Lynx. De Belgian Cat stond zaterdagnacht (Belgische tijd) bijna 25 minuten op de court, maar kon geen enkel punt maken.
The post Vizier van Julie Vanloo staat niet op scherp op bezoek bij Minnesota appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werkmanspintjes tijdens Oostkerke kermis

In het tweede weekend van juli, van 12 tot en met 14 juli, is het naar aloude traditie weer tijd voor Oostkerke kermis. “Je kunt er genieten van een werkmanspintje tegen slechts 2 euro en op zondag tonen we de finale van het EK voetbal op groot scherm”, zegt Cindy Demon namens het vernieuwde bestuur.
The post Werkmanspintjes tijdens

Lees meer »

De Vlaamse Waterweg heeft vergunning beet voor heraanleg oevers aan Tuikabelbrug in Dilsen-Stokkem

Na de vergunning voor de linkeroever heeft De Vlaamse Waterweg nv nu ook de vergunning gekregen om de aanloop naar de Tuikabelbrug in Lanklaar op de rechteroever te heraanleggen. Zo kunnen na een studioperiode de nieuwe toegangshellingen aangelegd worden. Die moeten veel toegankelijker zijn door een zachte hellingsgraad. Er wordt ook fel ingezet om de structuren te doen inpassen in

Lees meer »

Wereldkampioene Lotte Kopecky krijgt muurschildering in Assenede

Wereldkampioene wielrennen Lotte Kopecky heeft een muurschildering gekregen in Assenede, waar ze woont. De muurtekening staat op een huis en is gemaakt door straatartiest Steppe, die ook de muurtekening van zanger Luc De Vos in Gent maakte. De muurschildering van Kopecky maakt deel uit va het kunstproject ’13 gevels, 13 kunstenaars’

Lees meer »