Mollenvanger Marc Denys met de locatie van… De Mol 2024

Beste vrienden, heel goed nieuws! We kennen de locatie voor het nieuw Molseizoen. Gilles De Coster maakte dit, voor de gelegenheid bijgestaan door acteur en ex-deelnemer Matteo Simoni, deze week bekend.

De bestemming van het nieuw avontuur wordt Sicilië. “’De Mol’ wordt dit jaar overgoten met een stevige scheut Italiaanse flair”, aldus Gilles De Coster. “Sicilië is het perfecte decor voor dit nieuwe molavontuur. Het is een fascinerend eiland, met ruige kustlijnen en prachtige dorpjes, met broeierige steden en weidse vergezichten. Een bijzonder inspirerende plek ook met z’n rijk historisch en artistiek erfgoed. En naar het schijnt ook niet slecht van eten.”

Zoals jullie wel weten gaan in het programma tien onbekende Vlamingen op zoek naar de saboteur in hun midden. Vorig jaar kwam Lancelot als winnaar uit de strijd in het mooie Arizona. Hij zat saboteur Comfort al snel op het spoor en kroonde zich tot verdiende winnaar. Schrijnwerker Toos was de verliezend finalist.

© GoPlay

Leuk weetje: het is de allereerste keer dat De Mol terugkeert naar hetzelfde land. Toen het programma 20 jaar gelden op TV1 werd uitgezonden, was Italië de bestemming van het derde seizoen. De toenmalige groep, met presentator Michiel Devlieger, moest dan op zoek naar Mol Marc Simons.

Een nieuw seizoen van De Mol wordt doorgaans in het voorjaar uitgezonden, de exacte startdatum en de namen van alle kandidaten volgen later. We kijken er alvast nu al naar uit.

Fijne feestdagen, een gezond 2024 en tot ‘Ollemolle Mol’!

Mollenvanger Marc Denys laat ook in 2024 zijn licht schijnen over de nieuwe reeks van De Mol. Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook.

The post Mollenvanger Marc Denys met de locatie van… De Mol 2024 is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Die eerste streep zon opnieuw voelen op mijn huid was zalig”: Cato (28) over haar strijd tegen een levensbedreigende hersentumor

Ze voelde zich weken misselijk en had zware pijnscheuten. “Stress”, klokt het. Maar de Gentse Cato Deschuytter (28) bleek een hersentumor van 5 centimeter te hebben. Kanker was de diagnose en ze had vijftig procent kans om te overleven. “Ik had zoveel plannen en die moesten allemaal de koelkast in.” Een jaar later doet ze haar verhaal.

Lees meer »

Stad Gent legt regels vast voor compensaties bij grote bouwprojecten

Bij grote bouwprojecten in Gent zullen ontwikkelaars moeten betalen voor de extra lasten die hun project meebrengt voor de stad of ze moeten zelf investeren in de buurt waar ze werken. Dat schrijft De Gentenaar en is bevestigd aan onze redactie. Per vierkante meter moeten ze 60 euro extra betalen. Maar als er bijvoorbeeld sociale woningen, groenzones of fietspaden bij

Lees meer »

LIVE GIRO DONNE. Kopecky gaat goed mee met groepje der favorieten op tweede klim, kan Kopecky kleine achterstand op leidster Longo Borghini uitwissen?

Met etappe zeven is de koninginnenrit in deze Giro Donne aangebroken. Het vrouwenpeloton moet twee keer de Passo Lanciano overwinnen. De tweede passage loopt door tot aan Blockhaus, waar de eindmeet van deze helse etappe ligt. De slotklim is maar liefst 16,5 kilometer lang aan een gemiddelde van 8 procent. Kan Lotte Kopecky (28) haar achterstand van drie seconden op

Lees meer »

LIVESTREAM. Club start verschroeiend tegen Norwich: Vanaken en Nilsson, bij z’n debuut, zorgen voor dubbele voorsprong

Bij HLN kan u als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken, met vandaag als afsluiter de oefenwedstrijd tegen het Engelse Norwich City. Blauw-zwart start met de mogelijke basiself voor de Supercup van zaterdag tegen Union. Nieuwkomer Gustaf Nilsson maakt z’n officieuze debuut voor Club. De Zweed heeft nog wat ritme nodig en krijgt de voorkeur op Jutglà.

Lees meer »

Van kneusje bergop tot Tour- en Girowinnaar in spe: hoe Lotte Kopecky in korte tijd uitgroeide tot één van de beste klimsters ter wereld

Tweede in de Tour ‘23 en nu ook tweede in de Giro. Lotte Kopecky (28) is stilaan veel meer dan de sprintsnelle ‘Flandrienne’ met hoog scorend vermogen in het klassieke werk. Een groterondezege wenkt. Geloof verzet in dit geval letterlijk bergen. “Ze hoort alvast bij de beste klimsters ter wereld.” Nu die tijdrit nog wat bijschaven.

Lees meer »