En of hij geniet van zijn pensioen: Eden Hazard speelt spelletje golf in Madrid

Ex-Rode Duivel Eden Hazard geniet volop van z’n pensioen. Hij deelde foto’s vanop een golfterrein in Madrid. Hazard stopte in oktober met profvoetbal en vertelde toen dat hij vooral wilde genieten van het leven. 

Meer krantenkoppen in België

Akropolis in Athene gesloten wegens hitte: temperaturen van wel 43 graden verwacht

Een hittegolf die al bijna sinds begin juli aanhoudt, heeft donderdag een nieuw hoogtepunt bereikt in grote delen van Griekenland. Omdat de lokale temperaturen naar verwachting de 43 graden zullen overschrijden, worden alle archeologische sites tussen 12 en 17 uur lokale tijd gesloten, zo kondigde het ministerie van Cultuur aan. Onder de getroffen sites bevinden zich de Akropolis en de

Lees meer »

LIVESTREAM. En daar is nummer drie: Jutglà werkt knappe aanval héérlijk af, Club Brugge leidt comfortabel tegen Norwich

Bij HLN kan u als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken, met vandaag als afsluiter de oefenwedstrijd tegen het Engelse Norwich City. Blauw-zwart start met de mogelijke basiself voor de Supercup van zaterdag tegen Union. Nieuwkomer Gustaf Nilsson maakt z’n officieuze debuut voor Club. De Zweed heeft nog wat ritme nodig en krijgt de voorkeur op Jutglà.

Lees meer »

KIJK. Dit is het moment dat Houthi-rebellen een olietanker opblazen

Houthi-rebellen hebben dinsdag opnieuw schepen in de Rode Zee bestookt met raketaanvallen. Ditmaal was een olietanker die onder Libanese vlag vaart het doel. Op beelden is te zien hoe er meteen na de ontploffing er een grote rookwolk ontstaat en een vlammenzee zich verspreidt. Volgens de Houthi’s gaat het om een vergeldingsactie na de Israëlische luchtaanval op Khan Younis van

Lees meer »

Parket onderzoekt doodsbedreigingen aan Koerdische man in Gent: “Ze geven me 3 dagen tijd om te verdwijnen”

Het parket in Oost-Vlaanderen onderzoekt doodsbedreigingen aan het adres van een Koerdische man. Hij beweert dat hij in het Turks bedreigd is in de snackbar waar hij werkt. De dreigers zouden hem in verband brengen met de Koerdische afscheidingsbeweging PKK. Intussen circuleren er beelden op sociale media waarin de man geviseerd wordt. De man ontkent elke betrokkenheid bij de beweging.

Lees meer »

LIVE. Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op tot kalmte – Trump gaat na aanslag “heel andere speech” geven tijdens Republikeinse conventie

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De Amerikaanse oud-president raakte gewond aan het rechteroor nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnerally in Pennsylvania. Hij hief zijn vuist omhoog toen hij in veiligheid werd gebracht en riep de aanwezigen op om te “vechten”. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart

Lees meer »