Mondelez investeert 40 miljoen euro in koekjesfabriek, productie paaseitjes verdwijnt uit Herentals 

Koekjes- en chocoladeproducent Mondelez wil de komende jaren 40 miljoen euro investeren in hun koekjesfabriek in Herentals. Daardoor zou onder andere de productie van de paaseitjes verdwijnen. Mondelez benadrukt dat er geen naakte ontslagen zullen vallen. De vakbonden reageren kritisch op het voorstel. 

Meer krantenkoppen in België

Luk Wyns is niet van plan om het rustiger aan te gaan doen: “Door het succes van ‘Knokke Off’ heb ik de opdrachten voor het uitkiezen”

“Mijn leven ziet er anders uit dan dat van de gemiddelde 65-plusser”, geeft acteur/scenarist Luk Wyns (65) toe in Story. Niet alleen omdat hij vader is van twee tieners en een dertiger, maar ook omdat hij nog lang niet aan stoppen denkt. Het succes van ‘Knokke Off’ zette hem na een lange pauze weer helemaal op de kaart.

Lees meer »

Hein Vandecasteele neemt supermarkt Spar in Wervik over

Ondernemer Hein Vandecasteele (60) uit Zandvoorde heeft de supermarkt Spar in de Geluwestraat in Wervik overgenomen. “De overgang gebeurt later dit jaar en er zal geen wijziging komen in het personeelsbestand”, zegt Hein. “De winkel zal tevens niet sluiten voor de overgang en ook niet nadien.”
The post Hein Vandecasteele neemt supermarkt Spar in Wervik over appeared first on

Lees meer »

Corona-expert wordt nieuwe minister van Gezondheid in Waalse regering

De partij Les Engagés heeft epidemioloog Yves Coppieters aangeduid als nieuwe Waalse minister voor Volksgezondheid. Hij wordt ook bevoegd voor Leefmilieu. De combinatie van beide portefeuilles kan niet los worden gezien van de heisa rond PFAS die ook in het zuiden van het land is ontstaan. De nieuwe Waalse ministers leggen maandag de eed af.

Lees meer »