Genderquota Bel20-directies maken weinig kans

17:18 Ecolo zet ambitieuze genderquota voor grote bedrijven op de agenda van de federale regering, maar dat goedgekeurd krijgen wordt moeilijk, omdat het niet in het regeerakkoord staat. CD&V en de liberale…

Meer krantenkoppen in België

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

Vlaamse Europarlementsleden onder vuur voor mogelijk misbruik van Europese middelen: “Wat in België gebeurt, mag in Europa niet zomaar”

"Bij ons wordt veelvuldig met politieke financiële middelen geschoven, maar in Europa mag dat niet zomaar." Dat zegt Europa-expert Wouter Wolfs nadat 2 Belgische Europarlementsleden in het vizier zijn gekomen van het Europees openbaar ministerie. Hilde Vautmans (Open VLD) en Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) zouden hun Europese medewerkers ingezet hebben voor nationale opdrachten.

Lees meer »

Haven van Genk ontruimd na zuurlek in zeecontainer

De haven van Genk is geëvacueerd nadat een zuurlek ontdekt werd in een zeecontainer. Het lek werd kort na de middag vastgesteld. Er werd een veiligheidsperimeter ingesteld, waardoor de Kolenhavenstraat afgesloten werd voor alle verkeer. Er vielen geen gewonden en voor de omwonenden was geen gevaar. De brandweer kon het lek opsporen en dichten. Rond 19 uur was het probleem

Lees meer »

“Wat een slimme investering”: Democraten drijven spot met Trumps donatie van 6.000 dollar aan Kamala Harris

Voor Donald Trump (78) de politiek inging doneerde hij 6.000 dollar (ongeveer 5.500 euro) aan zijn rivaal Kamala Harris (59). Dat heeft de Amerikaanse krant ‘The Sacramento Bee’ onthuld. Trump leek de Democrate in het verleden dus te steunen, al blijft er van die steun vandaag niets meer over. Gisteren noemde Trump Harris nog “oerdom” en beweerde hij dat ze

Lees meer »

“Die samenwerking tussen Diksmuide en Oostende is een mooi verhaal”: eerste training voor KV Diksmuide Oostende

Een jonge, leuke, technisch vaardige, goed aan mekaar hangende West-Vlaamse spelersgroep verzamelde dinsdagavond op Sportpark De Pluimen bij trainer Dieter Vandendriessche. Het was de eerste oefensessie van de vernieuwde club, KV Diksmuide Oostende.
The post “Die samenwerking tussen Diksmuide en Oostende is een mooi verhaal”: eerste training voor KV Diksmuide Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »