Volgende week begint nieuwe vaccinatiecampagne tegen corona: wie krijgt een prikje? En waar moet je het halen?

Volgende week start een nieuwe vaccinatiecampagne tegen het coronavirus. Van vaccinatiecentra en uitnodigingsbrieven is al lang geen sprake meer, maar hoe zal dan de campagne dan wel verlopen?

Meer krantenkoppen in België

Frans Decin en Roos Deruyttere uit Ledegem zijn een gouden paar

Frans Decin en Roos Deruyttere uit de Smissestraat in Sint-Eloois-Winkel werden op zondag 30 juni ontvangen op het gemeentehuis in Ledegem. Het koppel stapte op 3 mei 1974 in het huwelijksbootje en is inmiddels vijftig jaar getrouwd.
The post Frans Decin en Roos Deruyttere uit Ledegem zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als ik vrijkom, weet ik jullie te vinden”: fikse celstraf voor twintiger die onderzoeksrechter bedreigde na inbraken in Knokke

Een 23-jarige Syriër heeft voor de Brugse rechtbank 2,5 jaar effectieve celstraf gekregen voor inbraken, illegaal verblijf, doodsbedreigingen en het kraken van een appartement.
The post “Als ik vrijkom, weet ik jullie te vinden”: fikse celstraf voor twintiger die onderzoeksrechter bedreigde na inbraken in Knokke appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We hebben haar nog proberen helpen”: voormalig ambulancier Brandon treft vrouw (77) onder auto aan na ongeval

In de Stroombanklaan in Oostende is een oudere dame donderdagochtend rond 10.45 uur overleden nadat ze onder een wagen terechtkwam. Dat gebeurde toen de automobiliste achterwaarts een oprit wilde verlaten. Brandon Janssens, die in de buurt werkt, zag wat er gebeurd was en schoot meteen te hulp. “Ik zag dat de vrouw nog ademde, maar met grote moeite”, doet hij

Lees meer »

65ste editie Tieltse Europafeesten: “Ondanks weersomstandigheden is het goed geweest”

Marktoptredens, tentoonstellingen, braderie, kermis, straattheater: het bruiste afgelopen weekend van leven in Tielt tijdens de 65ste editie van de Tieltse Europafeesten. De marktoptredens van onder andere Mama’s Jasje, Natalia en Gustaph brachten opnieuw heel wat mensen samen in het stadscentrum, terwijl ook de gloednieuwe spiegeltent op het Hulstplein in de smaak viel.
The post 65ste editie Tieltse Europafeesten: “Ondanks

Lees meer »

Opnieuw code geel voor onweer

De schade van het onweer van dinsdag is nog niet allemaal hersteld of daar is het volgende al. Komende nacht geldt overal, behalve in Oost- en West-Vlaanderen, code geel en dat blijft zo tot vrijdagmiddag.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Israël: 60 procent Hamasstrijders uitgeschakeld – Israël roept inwoners op Gaza-Stad te verlaten

Bij een Israëlische luchtaanval op een school in het zuiden van Gaza zijn dinsdag zeker dertig doden gevallen. Er zijn ook zo’n 50 gewonden. Het Israëlische leger heeft folders gedropt op Gaza-Stad waarin het mensen oproept om naar het zuiden te vertrekken via “veiligheidscorridors”. Dat meldt een journalist van persbureau ‘AFP’ woensdag. En Benjamin Netanyahu is vastbesloten een akkoord over

Lees meer »