‘Peace and Love’ tijdens spotopnames van ‘Flower Power’-editie van Het Schlagerfestival

Maandag waren er om en rond Studio Regie in Merelbeke enkele bijzondere figuren op te merken. Ze zagen er wel uit als bekende Vlaamse artiesten, maar ze leken recht uit de jaren 60-70 te komen. Lindsay, Christoff, Kürt Rogiers, De Romeo’s en Sasha, Raf Van Brussel en Bart Kaëll waren er namelijk te gast voor de opnames van de tv-spot voor Het Schlagerfestival. Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart 2024 staan zij samen met Sam Gooris te schitteren op het Trixxo Arena-podium in Hasselt voor de ‘Flower Power’-editie. De artiesten hadden de opdracht alvast goed begrepen en straalden de hele dag Peace, Love en een beetje polonaise uit, in en naast het typische Volkswagenbusje. Vanaf eind september is de spot overal te bewonderen.

Maandag leek het even alsof de line-up van Het Schlagerfestival ruim 50 jaar terug de tijd in ging. Daar hadden artiesten Lindsay, Christoff, Kürt Rogiers, De Romeo’s en Sasha, Raf Van Brussel en Bart Kaëll echter een goede reden voor. In Studio Regie in Merelbeke werd namelijk de tv-spot opgenomen voor de ‘Flower Power’-editie van Het Schlagerfestival. Die vindt op 22, 23 en 24 maart 2024 plaats in de vertrouwde Trixxo Arena in Hasselt. Ter promotie daarvan werden alle positieve vibes uit de jaren 60 en 70 geteleporteerd naar de hedendaagse tijd, inclusief de funky klederdracht. Centraal stond vrede, geluk en vriendschap, maar natuurlijk geen flower power-thema zonder een rasecht, vintage Volkswagenbusje. De voorruit van dat busje bood meteen het frame waarin de spot werd opgenomen: de kijker ziet telkens een combinatie van verschillende artiesten die samen richting Het Schlagerfestival lijken te rijden en een hoop plezier maken. Een betere themesong dan ‘Sweet Caroline’ bestaat er dan ook niet. De aanwezige artiesten, die zelf amper bijkwamen van het lachen, brachten alvast de bijhorende ontspannen en plezierige sfeer over op het scherm. Het eindresultaat is vanaf eind september 2023 op verschillende kanalen te bekijken. (PADI)

‘Het Schlagerfestival’ zakt op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart 2024 af naar Hasselt voor de ‘Flower Power’-editie. De Trixxo Arena ontvangt Sam Gooris, Christoff, Raf Van Brussel, Lindsay, De Romeo’s en Sasha, Bart Kaëll en presentator Kürt Rogiers. Meer informatie en tickets via: https://www.schlagerfestival.be

The post ‘Peace and Love’ tijdens spotopnames van ‘Flower Power’-editie van Het Schlagerfestival is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Spaanse beeldhouwer en verre familie van koning Filip: wie is Boris, de ‘droomprins’ van prinses Amalia?

De Nederlandse prinses Amalia (20) leeft op wolkjes. Ze heeft haar hart verloren aan prins Boris van Saksen-Coburg (26). Volgens ooggetuigen werden de twee (opnieuw) samen gezien, en was er “duidelijk een romantische connectie”. Wie is deze in Spanje geboren beeldhouwer? En zal prins Boris een rol spelen in Amalia’s toekomst? “Koningin Máxima en Boris’ moeder zouden zelfs voor matchmaker

Lees meer »

Baby overleden die werd gevonden in Belgische auto in Rotterdam: “We zagen een man schreeuwen, hij liep steeds rond de wagen heen”

In de Nederlandse stad Rotterdam is maandagmiddag een baby overleden. Het kindje werd in zorgwekkende toestand aangetroffen in een geparkeerde auto met een Belgische nummerplaat op een industrieterrein. Volgens een getuige zou een man – mogelijk de vader – een raampje hebben ingetikt en het kind uit de auto hebben gehaald. Ondanks een poging tot reanimatie overleed de baby niet

Lees meer »

Open VLD overweegt intern onderzoek nadat Francesco Vanderjeugd seksfilmpje toont op partij-event: “Ik heb een inschattingsfout gemaakt”

Burgemeester Francesco Vanderjeugd van Staden staat – opnieuw – in het oog van de storm. Zijn partij Open VLD overweegt een intern onderzoek naar aanleiding van een incident op een verkiezingsevenement van de partij. Vanderjeugd geeft toe dat hij aan enkele jongeren een zelfgemaakt seksueel getint filmpje toonde en slaat mea culpa. “Ik heb een inschattingsfout gemaakt”, klinkt het. Open

Lees meer »

Wat is de ‘Vredesmissie 3.0’ van Viktor Orbán? “Zelfs Von der Leyen kan dit soort onemanshow niet verbieden”

Amper een week nadat Hongarije van ons land de rol van voorzitter van de Raad van de Europese Unie overnam, is premier Viktor Orbán begonnen aan een zelfverklaarde ‘Vredesmissie 3.0’. Hij ging op bezoek bij Oekraïens president Zelensky, Russisch president Poetin én vandaag Chinees president Xi Jinping om eigenhandig de oorlog in Oekraïne te proberen oplossen. Professor Europese politiek Hendrik

Lees meer »

Erfgoedhalte voor vijftigste verjaardag Festival Dranouter

Op de koer van OC De Klakeye in Dranouter werd een Erfgoedhalte van CO7 onthuld. Die vertelt het historische verloop van 50 jaar Festival Dranouter. De locatie is niet toevallig gekozen. Het is de plaats waar in 1975 de eerste editie van het festival plaatsvond, toen nog de speelplaats van de plaatselijke jongensschool. Op de
The post Erfgoedhalte voor

Lees meer »

Reeks nieuwe ingrepen zorgt voor verdere opwaardering recreatiedomein Watewy in Tielt

Recreatiedomein Watewy in Tielt heeft een flinke facelift achter de rug. Recent werden het beachvolleyterrein en de atletiekpiste gerenoveerd, is er een pickleballterrein aangelegd en werd er een nieuw fitnesstoestel geplaatst. Ook de kleedkamers en douches zijn vernieuwd. “We willen deze site, die op termijn eigendom wordt van de stad, blijven opwaarderen”, zegt sportschepen Hedwig Verdoodt (CD&V).
The post

Lees meer »