Waar is Harry Potter gebleven? Acteur Daniel Radcliffe toont gespierd lichaam in seizoensfinale ‘Miracle Workers’

Acteur Daniel Radcliffe (34) betoverde zijn fans jarenlang als Harry Potter, maar deze keer doet hij het op een andere manier. In de laatste aflevering van de sitcom ‘Miracle Workers’ is hij opvallend gespierder dan in zijn voorgaande rollen.

Meer krantenkoppen in België

EU moet plannen met groene waterstof herbekijken in ‘reality check’, zegt Europese Rekenkamer

De Europese doelstellingen voor groene waterstof voor 2030 zijn té ambitieus, zowel wat betreft de voorziene productie als wat betreft de vraag ernaar. Dat zegt de Europese Rekenkamer in een nieuw rapport. De EU moet alles best herbekijken en een soort van reality check uitvoeren, zegt de Rekenkamer. Die denkoefening is onder meer belangrijk voor de toekomst van belangrijke industriële

Lees meer »

KW Zomertip: Flaneren langs kastelen

In de ruime regio rond Brugge tellen we meer dan honderd kastelen. Veel van die domeinen zijn ondertussen opengesteld voor het publiek. Je kan er vrij wandelen, fietsen … en picknicken. Voor het Kastelen- en Abdijenjaar in het Brugse Ommeland zijn er ook speciale arrangementen voorzien.
The post KW Zomertip: Flaneren langs kastelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van gigantische schulden tot tal van mislukte huwelijken: zo is het de acteurs van ‘Beverly Hills, 90210’ vergaan

“Na vele jaren vechten verloor ze haar strijd tegen kanker.” Het nieuws dat Shannen Doherty overleden is sloeg in als een bom, en dan vooral bij haar ‘Beverly Hills, 90210′-collega’s. “Ze was een kracht van de natuur, en ik zal haar missen”, aldus Jason Priestley. Maar hoe is het de rest van de cast inmiddels vergaan? Van een plotselinge beroerte

Lees meer »

Julie Vanloo schrijft geschiedenis bij Washington Mystics in WNBA met meeste driepunters in debuutseizoen bij de club

Julie Vanloo heeft zondag met de Washington Mystics in eigen zaal een 77-89-nederlaag geleden tegen Las Vegas Aces, maar gooide zich wel in de recordboeken van Washington met de meeste driepunters in haar eerste seizoen in de WNBA.
The post Julie Vanloo schrijft geschiedenis bij Washington Mystics in WNBA met meeste driepunters in debuutseizoen bij de club appeared first

Lees meer »

OPINIE – Het zoveelste onderzoek naar onze gezonde zeelucht, is dat nog wel nodig?

Het blijft wetenschappers intrigeren, onze gezonde zeelucht. Wij kustbewoners – ik woon al 54 jaar aan zee – weten het wel zeker, maar de wetenschap hecht geen geloof aan eeuwenoude volkswijsheden. Neen, empirisch bewijs na een zoveelste onderzoek, dat moet voor eens en altijd alle twijfel bannen.
The post OPINIE – Het zoveelste onderzoek naar onze gezonde zeelucht, is

Lees meer »

Niet zomaar een donderdag

Volgende week donderdag. De Tour de France zit er al enkele dagen op en Tadej Pogacar is uitgerust van het feestje na zijn eindzege. Het Europees kampioenschap voetbal lijkt een eeuwigheid geleden en de Engelsen zijn al weer min of meer bekomen van hun finaletrauma. De Olympische Spelen beginnen pas een dag later. Toch wordt
The post Niet zomaar

Lees meer »

Vermoedelijk inbrekersduo gearresteerd na wilde achtervolging die eindigt in Roeselare, verdachten negeerden zelfs een waarschuwingsschot

De politie van zone Midow raakte zaterdagnacht betrokken bij een wilde achtervolging doorheen Ingelmunster, Ardooie en Roeselare toen een bestelwagen een controle wou ontlopen. De verdachten negeerden zelfs een waarschuwingsschot, maar konden uiteindelijk ingerekend worden.
The post Vermoedelijk inbrekersduo gearresteerd na wilde achtervolging die eindigt in Roeselare, verdachten negeerden zelfs een waarschuwingsschot appeared first on KW.be.

Lees meer »